Very Berry Cherry -kirsikkasmoothie

By 13.7.2017 Blogi No Comments
Terranova-Very Berry Cherry -kirsikka smoothie
Kesäisessä Very Berry Cherry-smoothiessa antioksidanttirikkaat marjat sekä synerginen antitulehduksellinen rohdossekoitus yhdistyvät 

Onko kaappisi täynnä kesän marjoja, ja kaipaat ideoita niiden käyttöön? Kirsikat, mustikat, mansikat, vadelmat ja herukat ovat juuri nyt parhaimmillaan. Me Terranovalla tykkäämme smoothieista, ehkä oletkin huomannut sen :) Tarjoilemme jälleen kerran mainion tavan hyödyntää marjasi, tällä kertaa ihanassa Very Berry Cherry -smoothiessa. Nauti smoothie aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi – ajalla ei ole väliä, kun nautitaan kesän parhaimmasta sadosta!

Parasta smoothieissa on se, että tehosekoitin jauhaa marjojen kuoret ja siemenetkin tehokkaasti pieneksi, niiden ravintoaineet imeytyvät kehoosi tehokkaammin ja saat niistä myös samalla kaiken hyödyn irti: siemenien kuidut ja terveelliset öljyt sekä kuoriosan antosyaanit ja vitamiinit. Voit soveltaa ohjetta käyttämällä erilaisia marjoja saatavuuden mukaan.

Terranovan Kirsikka, Nokkonen & Kurkuma Super Blend sopii täydennykseksi, sillä se täydentää smoothien anti-tulehduksellista terveysvaikutusta:  tuotteen tuorepakastekuivatut rohdokset hillitsevät tulehduksia nivelissä ja estävät vapaiden happiradikaalien rustoja ja kudoksia tuhoavaa vaikutusta. Montmorencykirsikka sisältää runsaasti antosyaniini-flavonoideja, joilla voi olla tulehduksia tasapainottava vaikutus. Kirsikat ovat myös hyviä C- ja E-vitamiinin sekä karotenoidien lähteitä. Eräät nokkosen sisältämät pienravintotekijät (esim. boori, kalsium, C- ja K-vitamiini) osallistuvat nivelten rakenteen muodostumiseen. Inkivääri hillitsee tulehduksia ja kipua sekä tehostaa verenkiertoa nivelissä.

VERY BERRY CHERRY -kirsikka smoothie (kaksi annosta)

4 dl kirsikoita

2 dl karhunvatukoita

1 dl mustikoita

3 rkl chia-siemeniä

1 dl kookosmaito

1 dl vettä

½ banaani

½ tl lakritsinjuurijauhetta

1 tl Terranovan Kirsikka, Nokkonen & Kurkuma Super-Blendiä

Sekoita chia-siemenet kookosmaitoon, ja anna turvota n. 10 minuutin ajan. Poista kivet tuoreista kirsikoita halkaisemalla ne keskeltä kahtia, ja laita karhunvatukoiden kanssa blenderiin. Lisää perään mustikat ja muut ainesosat.

Sekoita tasaista.

Resepti: Wellberries

Terranova-Very Berry Cherry -kirsikikka smoothie

Terranova-Very Berry Cherry -kirsikka smoothie

Leave a Reply