Terranova Green Purity Super-Blend, 40 g (jauhe)

Terranova Green Purity Super-Blend on erinomainen keino aloittaa kehon puhdistaminen kuona-aineista, raskasmetalleista ja ympäristömyrkyistä. Samalla se vahvistaa kehon omia luonnollisia puhdistus- ja puolustusmekanismeja. Hellävaraisena se sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Puhdistava superfood-jauheemme sisältää runsaasti maksaa ja suolistoa tukevia sekä kehon emäksisyyttä edistäviä luomulaatuisia kasveja ja yrttejä, kuten voikukan lehteä, vesikrassia, lehtikaalia, persiljaa, punajuurta, nokkosta, kurkumaa, korianterin lehteä ja vehnänorasmehua.

Vinkki: yhdessä Terranova Voikukka, Artisokka & Kysteiinin kanssa Green Purity Super-Blend muodostaa todellinen puhdistumisen tehopakkaus!

Lue tästä enemmän siitä, miten vihervoimaa voi auttaa elimistöä.

Annostus: ½ teelusikallinen (noin 2,5 g) 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä. Sekoita veteen, mehuun tai smoothieen.

Ravintosisältö: ½ teelusikallista (noin 2,5 g):

phytoFRESH COMPLEX 2500 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 500 mg
Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu) 450 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 300 mg
Persiljan lehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 250 mg
Punajuurimehu ja -lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 250 mg
Isotakiaisen juuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 150 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Korianterin lehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 100 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 100 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Voikukan lehti – Voikukan lehti on yksi ravintorikkaimpia kasveja luonnossa. Se sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja lukuisia terveydelle hyödyllisiä fytoravinteita. Se tukee erityisesti maksan terveyttä ja myrkkyjen poistoa (detox).

Vesikrassi – Vesikrassi sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja flavonoideja. Se on myös erinomainen rikkipitoisten yhdisteiden lähde, joilla on tärkeä tehtävä elimistön myrkkyjenpoistojärjestelmässä.

Lehtikaali – Lehtikaali sisältää useita erilaisia rikkipitoisia antioksidantteja. Tutkimukset osoittavat, että nämä yhdisteet osallistuvat myrkyllisten aineiden poistamiseen maksasta.

Persiljan lehti – Persiljaa on käytetty perinteisesti munuaisia ja virtsateitä puhdistavana ja vahvistavana kasvina. Persilja sisältää myös runsaasti klorofylliä, joka tukee ruuansulatuskanavan ja sen bakteerikannan terveyttä.

Punajuurimehu & lehdet – Punajuuri sisältää useita eri B-ryhmän vitamiineja (erityiseti folaattia), C-vitamiinia, kaliumia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia, kuparia ja tärkeää metyyliryhmien luovuttajaa betaiinia, jolla on erityinen tehtävä maksan aineenvaihdunnassa. Punajuuren vihreät osat sisältävät suuria pitoisuuksia karotenoideja, erityisesti luteiinia ja kseaksantiinia.

Isotakiaisen juuri – Isotakiaisen tärkein prebioottinen ainesosa on inuliini, joka edesauttaa suoliston terveen limakalvon ja bakteeriston ylläpitoa sekä vahvan immuniteetin syntymistä. Isotakiaista on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä vahvistamaan maksan detoksifikaatiota ja puhdistamaan verta.

Nokkosenlehti – Perinteisesti nokkosen lehtiä on käytetty virtsateiden terveyden ylläpitämiseksi ja myrkkyjen poistamiseksi. Nokkonen on myös yksi luonnon rikkaimmista vitamiinien ja hivenaineiden lähteistä.

Kurkumajuuri – Kurkuman sisältämiä kurkuminoideja on tutkittu laajalti niiden voimakkaan antioksidanttivaikutuksen vuoksi. Maksa on erityisen altis vapaiden happiradikaalien hyökkäyksille ja vaatii siksi tehokkaan suojajärjestelmän estämään soluvaurioita. Kurkumiinin tiedetään suojaavan maksaa vaikuttamalla ainakin kahteen eri maksan entsyymijärjestelmään.

Artisokan lehti – Artisokka edistää sapen virtausta. Tutkimukset osoittavat myös, että artisokan ainesosat suojelevat maksaa vapailta happiradikaaleilta. Lisäksi ne auttavat maksasolujen uusmuodostuksessa. Artisokan tiedetään myös edistävän rasvojen pilkkoutumista suolistossa.

Korianterin lehti – Korianteri sisältää runsaasti klorofylliä, vitamiineja ja hivenaineita. On myös näyttöä siitä, että korianteri tukee kehon kykyä poistaa kehosta raskasmetalleja.

Vehnänorasmehu – Vehnänoras on hyvä klorofyllin lähde, joka vahvistaa suoliston terveyttä ja tasapainoista bakteerikasvustoa. Vehnänoras sisältää myös runsaasti karotenoideja, vitamiineja ja hivenaineita sekä tärkeitä antioksidanttientsyymejä, kuten superoksididismutaasia (SOD).

Leave a Reply